F A K E S M I L E


ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FCBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW

Khemah Patriotik(Memory bersama)
Hye..hye..Salam..Fiea nak cecite sikit pasal Kehemah Patriotik di Batu 13..Fiea,Zatie,Naziha,Yana,Pika (H),Pika (Y) dan 4 orang budax form 4 telah menyertai satu kemah Patriotik di Batu 13..Kiteorang bertolak ke sana pada pukul 12 lebih pada hari Jumaat.Betapa excited yew kiteorang.Apabila tiba jewp die Batu 13..Perasaan kiteorang yang happy n excited nie bertukar jadi GABRA..Mana tak yew,semue perserta 90 orang dan 11 orang dari Matrik Johor..80 orang peserta lelaki dari SMK High School,Batu Pahat dan 10 orang peserta prempuan dari SMK Tun Perak,Muar.Kiteorang ingat ramai dax pempuan dari skul lain yang menyertai perkemahan ini.Rupa-rupanya hanya kiteorang jewp  perempuan yang join disitu.Mule-mule seram lax jugax..Ramai lelaki dari perempuan an..Tapi kiteorang dapat sesuaikan diri tat situ..So tak kesah la..Kiteorang duduk di satu dom bersama dengan Jacklyn..Jacklyn berasal dari Sarawak or Sabah..Aisshhh..xingat la plax ne...Maklum lah..dah tue an.=P Jack study at Matrik Johor..Nasib baik die bukan jenis yang sombong..Mesra alam gitu..Seronok dapat berkenalan dengan Jacklyn.

Tapi bila hari kedua..Atoiyaaaii..sekse yew..Nagis woo..Biase la budax lembik bile kene buat bende yang lasak..Mesti r nagis an..Kene buat macam-macam tat sane..Penat n letih yang amat..Ngeehh!! Agak mencirap pada mase tu..Pada watu pagi kiteorang kene kawat.Selepas itu,Dax Tun Perak,Muar,kene buli degan fesilitator..Kene baca rukun negara depan-depan dax lelaki..Dah tentu la seram.Kiteorang hafal..Tapi bile dah kene baca depan2 orang ramai..Otak jadi kosong.Tu yang lupe terus.Selain itu pada waktu petang kiteorang diberika satu permainan yang beranama Toxic ball..Bermain toxic ball ini perlukan kerjasam di antara satu sama lain supaya bola itu tidak jatuh dari dulang.Kumpulan Fiea kalah.Tak kesah..Janji kiteorang dapat mersakan keseronokan..Pada watu malam,fesilitator yang berada disitu telah menyorokan2 orang budax lelaki..Seorang form 1 n satu lagi form 2.Fiea dan dax-dax lain memang dah tahu fesilitator yang menyorokan 2 orang budax tu.Sebab tu kiteorang masih boleh relex-relex lagi..Fesilitator nak buat kiteorang risau dan gabra..Tapi tak menjadilah..Hohoho...Malam itu kiteorang tidur pukul 2 lebih..mate Fiea masih segar tapi penatlah..


Tapi bile masuk hari ketiga..Yeaaahh!! tak terseksa dah..Happy amat.Dah tak penat..Happy larh plax ne..Kiteorang pergi rombongan ke Bukit Kepung.Pergi ke surau dan Muzium Bukit Kepung.manyak syok maa..Actually Fiea ne jenis tak beberapa campur orang dan ada sedikit sombong.Tapi bila menyertai perkemahan ni,sifat tu hilang.Kami disuruh mengormati orang-orang kampung yang berada di bukit kepung itu.Kenal or tak..Kitaorang mesti salam dan menegur orang-orang kampung.So Fiea dah tak kesah.Dah tak sombong ne..Dah mesra alam..Selepas tu,pergi ke muzium Bukit Kepung..Haaa...Tat cini lah Best.Dapat tegok bangunan Bukit Kepung dan kereta-kereta kebal tat situ.Zatie dah berkepit dengan adiq die..Ane boleh macam tu.Jelez ne..Fiea uwn berkepit gax dengan adq Fiea..Tat citu kiteorang ambik pic banya-banyak tat situ..Best larh..Best amat..

Dannyel n Hairiel


Tun Perak,Muar girls n Jacklyn..

SMK High School,Batu Pahat
Fiea nak bitahu ne..Fiea rapat dengan dax form 2..Nama die Dannyel..Hehe..Best dapat kenal dengan Dannyel..Adq kaka..huhuhu..Fiea sentiasa dengan Dannyel sebab kiteorang satu kumpulan.Fiea paling rapat dengan adiq Dannyel.Selain tu Fiea kenal dan rapat la jugax dengan adiq Hairiel dan adiq Azim..comel-comel dieorang ne..Dax2 form 1 dan form 2 tat sane sumue yew comel-comel...Geram ne tegok..Fiea happy dapat kenal dengan budax-budax High School Batu Pahat..Fiea minta maaf kalau Fiea ada tersilap kata...Sekian..Terime kasih..




0 comment[s] | back to top