F A K E S M I L E


ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FCBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW

Im not for you anymore
Assalamualaikum...


Hari nie Fiea nak story sikit..Terasa sakit hati pulak neh..Geram!! Dulu masa Fiea form 3..Fiea ada couple dengan sorang boy Chines.Name dirahsiakan.Hubungan kitaorang diakhir dengan mamat tulah yang mintak clash..ish3..sedeyh an..:face21: memey r..Kene clash..sape tak sedeyh..So after that,Fiea uwn jauhkan diri Fiea dengan die.Tak tahu berita pasal dia.Lantak die la an..Im happy without you.:face64: Bile Fiea dah form 5 neh.Tibe-tibe die boleh muncul balik la pulax.Ok la.Fine.Kalau setakat kawan apa salah yew.Aik tibe-tibe nak number balik la apa la.Kau ingat aku nak terima kau balik..sorry..tak mugkin..Kau dah tinggalkan aku.Pastu nak aku balik..
Pastu die terangkan pada Fiea yang dulu die bodoh tinggalkan Fiea.Bagilah beribu asalan pun Fiea tak akan terima balik..Fiea bukan macam dulu.Fiea sekarang dah berubah.Banyak sebab yang Fiea tak mahu terima dia balik..
1. Siapa suruh tinggalkan Fiea dulukan
2.You chines not isalam!!
3.Kalau die mengumpat ke kutuk kita kew.Ada Fiea paham? Tak fahamkan..So tak payahlah ambik risiko
4.Die tak pikir panjang
5.Dia terlalu kaya.
6.Susah nak damping orang buka islam ke jalan yang betul.
7.Contoh berkahwin dengan orang bukan islam ada depan mata.Memang payah
8.Memey bencilah..

Dahlah..Fiea tak tahu nak comment apa lagi..Ngeehh!!


:h:

0 comment[s] | back to top