F A K E S M I L E


ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FCBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW

Freedom
Assalamualaikum!! hye..hye..Sekian lame Fiea tak update blog..Biaselah budax baru habis SPM..Cepat betul rasenye..Pejam celik..Pejam celik..Dah abis sekolah.Tanggal 30/11/2011,tamatlah Fiea menduduki peperiksaan SPM.Selama 3 minggu tersekse menjawab soalan peperiksaan SPM tu.Lagi-lagi jawab paper add math..Perghh...Mengantok betul.Penat tunggu pegawas peperiksaan tu kutip jwapan..Tapi tak kutip-kutip sebab mase lambat lagi..Tero tak?? Fiea ada banyak mase yang terluang mase tu..(Tero ape yew..dah tak tahu nak jawab soalan yang susa-susa tu)
Fiea nak story cikit ne..Banyak uwn tak ape la eh..Mase tu tegah peperiksaan CHEMISTRY KERTAS 2 neh..Aceceh..Bunyi macam sedap jewp an? Fiea dah ciap jawab paper tu.Entah betul kew tak..Berserah jewp..Ade yang Fiea jwab soalan tu tapi jawapan mengarot.Aneh-aneh jewp..Esei uwn entah ape-ape jawab.Tak confident betol..Agak-agak yew ade larh 1 jam ataupun setengah jam.Fiea dah tak tawu nak jwab ape lagi.Otak uwn dah BLUR jewp.Cuace plax mase tu.Alahai..sejok-sejok.Nak hujan la katekan.Duduk pulax tat area bawah kipas.Mate uwn stim jewp.Mengantok amat.Mulot uwn dah banyak kali menguap..Fiea uwn pejamkan mate.Heheheh..Akhirnye Fiea terlelap.

Tibe-tibe jewp ade orang ketuk meje.Fiea uwn tersedar.Malu la seyh.Pegawas peperiksaan yang kejotkan Fiea.Muka dah merah ni.Pegawas tu pun beredar.Fiea pusing belakang tersengeh-sengeh pada Naziha.Habis exam jewp..Budax nie puwn kecoh-kecoh.Rupa-rupe yew bukan Fiea jewp yang terlelap..Ramai agy..Hahahak..Memalukan.
Anda nampak an..Perbezaan antara budax study hard dengan budax yang kurang study hard..Fiealah contohnye budax yang tak study hard tu..Bangge la plax an..
>__<"

0 comment[s] | back to top