F A K E S M I L E


ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FCBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW

Happy Birthday Naziha





Assalamualaikum...


Tegok! Tegok.Siapa awek cun dekat atas nie..Tarikh hari nie 4 /12/2011..Hari jadi kawan baik Fiea sejak Form 1..Selalulah dengan die nie.Rahsia pun banyak.Macam-macam peristiwa yang kelakar,sedih,geram,seronok yang kiteorang kongsi sama-sama.Pejam celik-pejam celik kita dah habis sekolah.Nasib baik rumah dekat bolehlah jumpa ataupun terserempak dekat mana-mana.Fiea just hendak ambil kesempatan pada hari ini untuk wish tat die..

:43: HAPPY BIRTHDAY NAZIHA :43:

Semoge panjang umur,murah rezeki dan happy selalu.Tak mao sedih-sedih k.Thanks jugak sebab sudi jadi kawan aku.Kau terbaiklah kawan..Sayang kau sagat-sangat..MUaaahhXX!!





0 comment[s] | back to top